Η μόνωση κάθε ταράτσας είναι διαφορετική και κρύβει ιδιαιτερότητες, οι οποίες αν δεν προσεχθούν, το πρόβλημα παρουσιάζεται ξανά και ξανά. Οι παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι πολλοί: η υπάρχουσα κατάσταση, η μέθοδος λύσης, ο τρόπος εργασίας, τα υλικά, το κόστος.
Για να εκτιμήσουμε όλα αυτά, χρειαζόμαστε: εμπειρία, λεπτομερή γνώση του θέματος, ρεαλιστική άποψη των περιστάσεων. Όλα αυτά κατέχει το τεχνικό γραφείο ΣΤΕΓΑΝΟΘΕΡΜ του Διονυσίου Μπουσδρη. Συνεχώς, από 1987, ασχολούμαστε αποκλειστικά με εργασίες μονώσεις και στεγανοποιήσεις ταρατσών και υπόγειον
Κατά τη διάρκεια των πολλών ετών εργασίας, έχουμε μονώσει έναν αμέτρητο αριθμό μονοκατοικιών, πολυκατοικιών και κτιρίων γραφείων. Συμμετείχαμε στη μόνωση εργοστασιακών κτιρίων και δημόσιων κτιρίων, π.χ.σχολεία, νοσοκομεία, υπουργεία.
Η κατανόηση του χαρακτήρα του προβλήματος, μας επιτρέπει να βρούμε την σωστή συνταγή και να επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά.https://monoseis-mpousdris.webnode.gr/steganopoiisi-taratsas/ Οι μέθοδοι που χρησιμοποιήσαμε ποτέ δεν απέτυχαν. Εμείς χρησιμοποιούμε αποδεδειγμένες, ευρέως χρησιμοποιούμενες μεθόδους που αντέχουν στο χρόνο.
Για περισσότερες πληροφορίες και εξηγήσεις, απλώς καλέστε μας στο τηλέφωνο.

Σχόλια