Η τέλια στεγανοποίηση γίνεται μια για πάντα.

Τι είναι η στεγανοποίηση ; "Στεγανοποίηση είναι ένας τρόπος διασφάλισης δύο γειτονικών συστημάτων, στοιχείων κλπ. προκειμένου να παρεμποδιστεί η αμοιβαία αλληλεπίδραση". Αυτό λέει η εγκυκλοπαίδεια.

Στην πραγματικότητα, η στεγανοποίηση δεν είναι ένα θεωρητικό ζήτημα, είναι πρακτικό. Οι ζημίες που προκαλούνται από το νερό και την υγρασία είναι πραγματικές και συχνά μεγάλες. Συνήθως, τα περίεργα χαρακτηριστικά του φαινομένου προκαλούν αποπροσανατολισμό και απόγνωση. Επιπλέον, αντιμετωπίζουμε μια σίγουρα δαπανηρή επένδυση. Από την άλλη πλευρά, η αναβολή της απόφασης μόνο επιδεινώνει την κατάσταση. Όλα αυτά προκαλούν σύγχυση και άγχος.
Ποια είναι η λύση; Για εμάς, η στεγανοποίηση είναι μια συναρπαστική εργασία. Το αντικείμενο της είναι: η επίλυση των προβλημάτων. Ο σκοπός είναι η αντιμετώπιση όλους τους πελάτες μας και όλες τις περιπτώσεις ξεχωριστά. Η λύση είναι πάντα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, τόσο τεχνικά όσο και οικονομικά. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με λύσεις όπως: αυτό έχω, αυτό ξέρω, αυτό πουλάω, δεν με ενδιαφέρει αν είναι τεχνικά απαραίτητο και οικονομικά δικαιολογημένο. Υπάρχουν υλικά, θεωρητικά, ικανά να λυθούν κάθε πρόβλημα. Θεωρητικά. Εμείς χρησιμοποιούμε αποδεδειγμένες, ευρέως χρησιμοποιούμενες μεθόδους που διαρκούν στο χώρο και στο χρόνο. Οι μέθοδοι που έχουμε προτείνει εμείς, δεν απέτυχαν ποτέ. Δεν χρησιμοποιούμε πειραματικές μεθόδους εμπόρων και παραγωγών. Για περισσότερες πληροφορίες και εξηγήσεις, απλώς καλέστε μας στο τηλέφωνο.
Τι είδους στεγανοποίηση έχουμε; Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι στεγανοποίησης: ηχομόνωση, απομόνωση στην ιατρική, ηλεκτρομόνωση, απομόνωσηαπό ραδιενέργεια, θερμομόνωση, υγρομόνωση.
Εμείς, με τι θα ασχοληθούμε; Εδώ θα ασχοληθούμε με δύο τύπους στεγανοποίησης κτιρίων: θερμομόνωση και υγρομόνωση (αλλιώς στεγανοποίηση).
Η διαφορά μεταξύ της θερμομόνωσης και της υγρομόνωσης. Η Θερμομόνωση ορίζεται ως η μείωση της διαδικασίας μεταφοράς θερμότητας μεταξύ αντικειμένων. Στεγανοποίηση ή υγρομόνωση ορίζεται ως η διαδικασία κατά την οποία ένα σώμα γίνεται αδιαπέρατο από το νερό.

Σχόλια